אדוה ק

מורה פרטית אדוה ק

קורסי מורים, לימודי תעודה, בוגרת, שמעון בן אבי- מורה בכיר ליוגה
מלמדת בעין הוד ועוד 4 ישובים
יוגה ותנועה כדרך חיים- מלמדת יוגה בכל הרמות, מיוגה תרפיה כטיפול בפציעות וכאבים בגוף ועד ליוגה לספורטאים ורקדנים מקצועים.

 .תאור מפורט

מדריכה בכירה ליוגה, עם הכשרה נוספת בפילאטיס ומחול.
בעלת רקע במגוון רחב של שיטות תנועה כגון: בלט קלאסי, מחול מודרני, פילאטיס, יוגה, אומנויות לחימה ואקרובטיקה.
בעלת ניסיון עשיר בעבודה עם ילדים ומבוגרים בכל הגילים ובכל הרמות.
רקדנית מקצועית, בוגרת המכללה האקדמית בוינגייט,
קורסי מורים יוגה: שמעון בן אבי, דודי מלכא, גלית לוין , ד"ר גיל זולברג ואוהד אינטרטור.

שיעורי היוגה מותאמים אישית.
מלמדת גם שיעורי מדיטציה נשימה והרפיה.
שיעורי המחול מתאימים כהכנה לאודישנים ומגמות מחול.

 השכלה

בוגרת לימודי תעודה בקורסי מורים בשמעון בן אבי- מורה בכיר ליוגה (2013-2015)
בוגרת לימודי תעודה בניתוח יציבה וטיפול מוטורי בד (2017-2018)
בוגרת לימודי תעודה בקורס מורים יוגה בדודי מלכא (2015-2017)
בוגרת לימודי תעודה בקורס מורים ליוגה ופילוסופיה של היוגה בגלית לוין (2016-2020)

 נסיון

מתחילים
מתקדמים
תלמידי בית ספר
חטיבה
הכנה לבגרויות
הפרעות קשב וריכוז
מתרגל
מרצה
סטודנטים

 מקום מפגש

אונליין
אצל המורה
אצל התלמיד

  תעריף

  250 ₪ לשעה
  300 ₪ לשעה
הנחה עבור שיעור כפול
הנחה עבור מספר שיעורים
המחיר נע בין 250 שח ל350 שח לשיעור תלוי במיקום.
שיעורים משני חיים לא פחות.

 חוות דעת והמלצות   כתוב חוות דעת

שירין ברט
ע"י
אם הגעתם עד לכאן אז אל תהססו לרגע ותיצרו עם אדוה קשר! כדאי לכם :-) הכרתי אותה במקרה וישר התחברתי מאד, והתחלתי לתרגל פעמיים בשבוע קבוע. לאט הצלחתי לשכנע גם את כל חמשת הילדים שלי להגיע לתירגולים, וכולם ממש אהבו את השיעורים כולל הבן שלי שהיה אז ילד בגיל העשרה ולא פיספס שיעור.

השיעורים מגוונים מאד. כל פעם משהו אחר בקצב אחר, שזה יוצר עיניין ושימוש בשרירים אחרים. גם של המוח :-)

אדוה היא מורה כל כך מעולה שובת לב ונעימה מאד, ואין תלמיד שלא מתאהב בה ישר. באמת אחת המורות הטובות שיש. לומדים ממנה הרבה מאד דקויות של היוגה וכל הזמן מתקדמים. היא מתקנת בעדינות ובנעימות, ולימדה אותי וקידמה אותי כל הזמן. מהמורות שנכנסות ללב ולא יוצאות. לצערי היא עברה לגור רחוק ממני אבל אני עדיין מתגעגעת אליה מאד.

יש לה יכולת נדירה להרגיש את המצב הגופני והנפשי של האדם שאיתו היא מתרגלת ולהתאים את השיעור בדיוק ליכולות שלו. כמו קסם היא מרגישה מתי ואיפה צריך ללחוץ ולקדם ואיפה צריך ללמד איך לשחרר.

למדתי ממנה כל כך הרבה ואני מודה לאדוה המון

לפני: 6 חודשים